DESASTORIA GOLD, a carei activitate in domeniul serviciilor de bijuterie, se desfasoara din anul 1980 pana in prezent.Are ca scop satisfacerea comenzilor realizate cu minuiozitate si de a oferii serviciile noastre in conditii optime. Firma noastra si-a propus avansarea in acest domeniu de activitate, realizand o gama foarte larga de produse si acordarea permanenta satisfacerii cerintelor si pretentiilor clientilor.
Bijuteria Astoria Gold detine cea mai larga gama de modele de verighete din intreaga tara, acestea fiind lucrate in Romania.
Verighetele reprezinta o decizie importanta. Perechea de verighete joaca un rol major in ziua voastra cea mare. Cand vine momentul pentru a alege verighetele, aveti mai multe considerente incluzand potrivirea verighetei cu inelul de logodna. Unele perechi de verighete pot fi set, dar se poate face si un mix intre verighete, astfel incat sa se potriveasca si sa fie pe gustul dumneavoastra. Altii considera implicarea stilului verighetei, tipul metalului, culoarea aurului cu ajustarea unor diamande care ii vor da o stralucire aparte. Oricare ar fi preferintele dumneavoastra, Bijuteria Astoria Gold va ajuta sa va gasiti perechea de verighete potrivita.

Daca doriti informatii detaliate privind modul nostru de lucru sau despre produsele noastre, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail: office@astoriagold.com

Verighete, Inele de logodna , Seturi bijuterii

Verighete executate: La comanda, dupa fotografii

Timp executie/livrare verighete: intre 1-2 saptamani

verighetedinaur.ro/
astoriagold.com/

Toate judetele
Magazin:

Str: Stefan cel Mare – Suceava

Botosani: Calea Unirii Nr 1

 

verighetedinaur.ro
astoriagold.com

Activeaza in judetul: Toate judetele

Persoana de contact: Rosca IULIA

Telefon: 0758 481 394

Fax: 0230521600

Email: office@astoriagold.com

Magazin: Str: Stefan cel Mare – Suceava

Telefoane:
+40 230 521 600
+40 746 347 272
Fax:+40 230 521 600
Botosani:
Calea Unirii Nr 1
+40 758 481 394

 

 

Astoria Gold - verighete si bijuterii