DE CE Jubile the Ballroom :
• Bucatarie individuala pentru fiecare salon
• Personal propriu ( bucatari , ospatari , etc – angajati pe toata perioada anului)
• Aranjamente brocard incluse
• Pachet aranjamente Ultra All Inclusive ( cuprind compozitie aranjamente florale pentru mese)
• Grupuri sanitare individuale pentru fiecare salon
• Nu exista taxe suplimentare ( remiza , chirie sala, taxa personal)

Cu o experienta de peste 7 ani in domeniul horeca, JUBILE THE BALLROOM a reusit sa se impuna in primul rand prin calitatea serviciilor pe care le ofera, iar in cel de-al doilea rand prin atentia acordata fiecarui eveniment organizat.

Jubile The Ballroom este mai mult decat un organizator de evenimente. Prin experineta noastra punem la dispozitia clientilor o gama larga de produse si servicii personalizabile, alaturi de suportul nostru pentru consultanta completa, o echipa ce poate crea, structura si superviza cu un nivel inalt de profesionalism, originalitate, eficineta si flexibilitate.

Cu un numar de 5 saloane pozitionate in zone cheie (DECEBAL, PIPERA), cu suprafete si capacitati diferite si cu pachete flexibile, adaptate nevoilor fiecarui client in parte, Jubile The Ballroom iti va oferi o experienta memorabilia a evenimentului tau unic. Pe lista avantajelor se mai numara facilitati de ultima ora si cele mai bune servicii personalizate, eliminarea taxei de sala si ce a ospatarilor, bucatarii proprii, acces facil catre mijloacele de transport in comun. Coordonatorul evenimentului te va ajuta sa planifici totul pana in cele mai mici detalii pentru a avea un eveniment fara cusur.

In calitate de FURNIZOR OFICIAL AL CASEI REGALE A ROMANIEI am putut intodeauna sa ne ridicăm la standarde ridicate, reusind cu succes imbinarea respectarii unui inalt grad de rafinament al serviciilor cu desfasuarea oricarui angajament intr-un mod eficent si productiv.

Prestigiul pe care l-am castigat de-alungul anilor ne obliga sa mentinem intotdeauna cele mai ridicate standarde in tot ceea ce facem, cuvantul nostru de ordine fiind “calitate”, atat a preparatelor cat si a serviciilor si respectarea promisiunii facute!

TRAIESTE SI TU EPERIENTA JUBILE THE BALLROOM!

Zona (pentru Bucuresti): Aviatorilor

 Amplasament:La strada
 Terasa/curte:Terasa
 Stil:Clasic/elegant
 Minim locuri:90
 Maxim locuri:250

Jubile The Ballroom – DECEBAL (2 saloane)
Sos.Mihai Bravu, nr.223

Jubile The Ballroom – PIPERA (3 saloane)
Sos. Pipera, nr.48-50

www.jubile.ro

Jubile The Ballroom – DECEBAL (2 saloane)
Sos.Mihai Bravu, nr.223
office@jubile.ro 0730.733.240
Jubile The Ballroom – PIPERA (3 saloane)
Sos. Pipera, nr.48-50
pipera@jubile.ro 0740.036.669