Muzica live la cel mai inalt standard professional, experienta si diversitate ce garanteaza reusita evenimentului dvs.

Quality Band a luat fiinta in anul 2009 cand Mihai Bajinaru si Dragos Mihu Dragomir au pus bazele acestui proiect muzical, lansandu-se intr-un proiect de anvengura, in cadrul unei emisiuni de maxima audienta („Agentul VIP” cu Cristian Brancu, la Antena 2).

Quality Band este una dintre cele mai profesioniste formatii de nunta din tara si organizeaza evenimente artistice de tip Premium cum ar fi: nunti, botezuri, petreceri private, petreceri firme, concerte, corporate etc.

Datorita tinutei artistice impecabile, cat si a atmosferei unice create de fiecare data, Quality Band a ajuns sa fie una dintre cele mai ravnite formatii de nunta pe piata evenimentelor de acest gen.

Programul artistic acopera toata durata evenimentului, creand o atmosfera unica si relaxanta, Band-ul asigurand astfel garantia unui show desavarsit, intr-un spectacol de lumina si cu o dotare tehnica la cel mai inalt nivel profesional.

Este o trupa cu o experienta bogata si o atitudine artistica impecabila, dobandita in multele contracte in strainatate, in special in Japonia, precum si din cele peste 1000 de evenimente la care am luat parte.

Datorita experientei profesionale si portofoliului dobandit pana acum Quality Band garanteaza reusita evenimentului dvs.

QUALITY BAND

Muzica live la cel mai inalt standard professional, experienta si diversitate ce garanteaza reusita evenimentului dvs.

Impresar: DRAGOS MIHU

Tel. 0722273293

Tel. 0731315161

http://www.muzicadecalitate.ro/